Verzending & Retourneren

Alle genoemde prijzen van Sieradendisplay – detailhandel zijn inclusief BTW en exclusief verzend- en administratiekosten.
De verzendkosten zijn standaard € 6,75 per bestelling voor verzending binnen Nederland.( Boven de € 100,00 zijn de verzendkosten gratis)
De verzendkosten voor buiten Nederland zijn standaard € 9,95 per bestelling.( alleen binnen europa) Boven de € 150,00 zijn de verzendkosten gratis.

De bestellingen worden met de pakketdienst verstuurd omdat onze producten doorgaans niet door de brievenbus passen.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u via uw email een automatische orderbevestiging met alle bestellings- en betaalgegevens. Controleert u deze gegevens goed.
Mocht u geen email ontvangen met de orderbevestiging, neemt u dan contact met ons op.

Betaling
Betaling via overboeking in Nederland kunnen gedaan worden op de volgende rekening:
Rabobank: 120.836.726 te Zoetermeer t.a.v. Sieradendisplay onder vermelding van uw factuurnummer.

Betaling via overboeking vanuit het buitenland dienen te geschieden naar de volgende rekening: Rabobanknr: 120.836.726 
IBAN: NL33 RABO 0120 836 726 - BIC: RABONL2U onder vermelding van uw factuurnummer.

Levering
Bestellingen worden zo snel mogelijk opgestuurd / binnen twee werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen of bij een rembours zending sturen wij de bestelling binnen twee werkdagen na ontvangst van uw bestelling op. Rembourszendingen zijn alleen in Nederland mogelijk. Wanneer rembourszendingen niet worden aangenomen / geaccepteerd dan zijn wij nog steeds genoodzaakt om de kosten van de rembourszending te factureren.

De sieradendisplays worden altijd ingepakt en in een goede, stevige verpakking verstuurd. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de artikelen onbeschadigd aankomen. Mochten er toch klachten zijn dan vernemen wij dit natuurlijk graag.

Retourzendingen / Ruilen
U kunt binnen 8 werkdagen na ontvangst van de bestelling artikelen retourzenden / ruilen. De kosten voor eventuele retourzendingen aan / naar Sieradendisplay zijn voor rekening van de Klant en moeten franco en onder schriftelijke opgaaf van redenen geschieden. Bij retourzendingen zal Sieradendisplay binnen 8 werkdagen zorgdragen voor het crediteren per bank van de retourgezonden artikelen. Bij het ruilen van artikelen zal Sieradendisplay binnen 2 werkdagen na ontvangst van de te ruilen artikelen zorgdragen voor verzending van de artikelen naar Klant. De retourzending is voor rekening van Sieradendisplay.

Tevens verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.